Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Ilosaarirockin festarialue uudistuu

Uusi näyttävä ulkolava ja enemmän tilaa temmeltää ja festaroida – Ilosaarirockin tapahtuma-alueella puhaltavat muutoksen tuulet!

Laulurinteen tapahtumapuistossa järjestettävän Ilosaarirockin taka-alue eli Päälavan taakse jäävä, rinteen päälle avautuva iso nurmikenttä kokee mittavan muodonmuutoksen tulevana kesänä. Taka-alueelle nousee uusi upea ulkolava, joka korvaa Ilosaarirockin katetun, Tähtitelttana tunnetun esiintymislavan. Uuden ulkolavan nimi paljastetaan myöhemmin keväällä.

– Ollaan mietitty taka-alueen uudistamista jo useamman vuoden ajan, ja nyt saadaan yksi Suomen kauneimmista festarialueista vieläkin fiksummin käyttöön. Taka-alue väljenee ja aukeaa tulevana kesänä ihan uudella tavalla festarikansalle, kun ulkolavan ohjelmaa voi seurata vähän joka ilmansuunnasta, hehkuttaa meidän promoottori Panu.

Alueuudistus tuo lisäksi toivottuja muutoksia Ilosaarirockin VIP-palveluihin, kun taka-alueen VIP-tilat eli Tähti-VIP siirtyy uuden ulkolavan kylkeen. VIP-alueelta on jatkossa siis suora näkymä niin uudelle lavalle kuin yleisöönkin.

– Aiempaa avonaisempi nurmikenttä, uusi lava ja lavaa kehystävät isot baarialueet tekee meidän taka-alueesta melkoisen keitaan, jossa uskotaan festarivieraiden viihtyvän entistä paremmin ja pidempään. Ja tunnelmahan se tulee olemaan ihan järisyttävän pöhkö, varsinkin illan viimeisten keikkojen aikana, kun aurinko painuu lavan takana Pyhäselän horisonttiin. Se voidaan luvata, hekumoi Panu.

Uudistuvaa taka-aluetta voi tutkailla lisää meidän juuri julkaistusta aluekartasta tuosta ylempää tai vaihtoehtoisesti infon alta (kartta löytyy sivun lopusta).

Uuden ulkolavan lisäksi festariohjelmaa pääsee seuraamaan tuttujen Päälavan, Rentolavan ja Soundi-lavan yleisöihin. Ilosaarirockissa esiintyy yhteensä yli 60 artistia kaikkiaan neljällä eri esiintymislavalla.

Ja sitten? Liput, jos ei ole jo: ilosaarirock.fi/liput. Nähdään ihan kohta (uudistuvalla) Laulurinteellä!