Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Vapaa­ehtoisuus ja seurat

Kesän paras viikonloppu vapaaehtoisena? Hae mukaan nyt!

Miltä kuulostaisi vähän erilainen kesän paras festarikokemus, uudet ihanat tuttavuudet sekä kurkkaus yhden Suomen suurimman ja vanhimman musiikkifestivaalin kulisseihin? Kaikkea tätä ja niin paljon enemmän on luvassa Ilosaarirockin vapaaehtoisille eli kesän parhaalle staffille!

Kesän paras staff on mukana luomassa Ilosaarirockille ominaista aurinkoista, ystävällistä ja hymyilevää tunnelmaa, joka välittyy niin kymmenille tuhansille festarivieraille kuin sadoille työntekijöille ja useille kymmenille artisteillekin.

Ilosaarirockin vapaaehtoisuus ei vaadi hakijalta erityistä ammattitaitoa tai erikoisosaamista – hommia löytyy laidasta laitaan ja ihan kuka tahansa voi hakea mukaan! Useissa vapaaehtoishommissa kohdataan Ilosaarirockin festarikävijöitä ja huolehditaan heidän viihtyvyydestään eli vapaaehtoisen reipas asenne on plussaa. Vapaaehtoisuudesta ei makseta rahallista korvausta tai palkkaa.

Ilosaarirockin vapaaehtoiset tekevät hommia festaripäivien aikana yhteensä noin 16 tuntia kahdessa eri vuorossa, kahtena eri päivänä. Suurin osa vapaaehtoishommista ajoittuu festivaaliviikonlopun ja tapahtuman aukioloaikojen ajalle eli perjantaista sunnuntaihin ja aamupäivästä iltaan.

Ilosaarirockin vapaaehtoisuuden suositusikäraja on 16 vuotta. Ensimmäistä kertaa vapaaehtoiseksi hakevilla 12–15-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoishommiin Rokki-TETin myötä.

Tutustu alta vapaaehtoisuuteen tarkemmin ja hae mukaan!

Kysyttävää vapaaehtoishommista, hakemisesta tai vapaaehtoisten valinnasta? Kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin vastataan osoitteessa [email protected].

Lämpimästi tervetuloa Ilosaarirockin vapaaehtoiseksi!

Talkootehtävät seuroille

Haluatteko osallistua Ilosaarirockin järjestämiseen seuranne tai yhdistyksenne voimin ja kerryttää esimerkiksi turnausmatkakassaanne? Ilosaarirock tekee vuosittain yhteistyötä useiden kymmenien erilaisten seurojen kanssa, ja hommia on tarjolla laidasta laitaan.

Seurahaku Ilosaarirockiin 2024 on parhaillaan käynnissä. Mukaan voi hakea täyttämällä seurahakulomakkeen. Olemme yhteydessä hakeneisiin seuroihin kevään ja kesän 2024 aikana.

30 kesää, 3 tytärtä, 1 festari

Vapaaehtoiskonkari Ulla Turunen on kasvattanut myös kaikki lapsensa Ilosaarirockin vapaaehtoisiksi. Lue Ullan ja tytär Säden haastattelu kesän 2023 festivaalilta!

Lue lisää >