Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Info

Ilosaarirock, kesän paras viikonloppu, on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään 12.–14. heinäkuuta 2024 Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3, Joensuu), järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta. Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka itsenäinen elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 70 000 iloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden verrattoman viikonlopun ajaksi. Voit lukea lisää meistä täällä.

Kaikki Ilosaarirockin tärkeimmät infot ja tuoreimmat uutiset löydät kätevästi myös festivaalin virallisesta mobiilisovelluksesta. Lataa sovellus alta tai etsi se puhelimesi sovelluskaupasta hakusanoilla 'Ilosaarirock 2024'.

Ilosaarirockin vuosittainen käsiohjelma on julkaistu. Printatun käsiohjelman voit bongata ravintoloista, kahviloista, kuppiloista ja muista vastaavista yleistiloista ympäri Joensuun ja Pohjois-Karjalan aluetta. Sähköisen version käsiohjelmasta löydät täältä.