Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Kumppanit

Pääyhteistyö­­kumppani

Lonkero ja Ilosaarirock – kuin taivaassa tehty liitto! OLD ja Hartwall tuovat betoninharmaan lisäksi kesän parhaaseen viikonloppuun juomien koko sirkuskarnevaalin.

Ympäristö­kumppani

Rakastettu PKS on kestävämmän Ilosaarirockin unelmakumppani. Pitkäaikainen yhteistyömme ei ole pelkkää show’ta – se on tarkkaa energiankäytön hiomista ja vihreän sähkön sulosointuja.

Yhteistyö­kumppanit

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on Ilosaarirockin pitkäaikainen kumppani, jonka hotellit huolehtivat artistien unista ja legendaarinen Papinkadun S-Market festarivieraiden vatsojen täyttämisestä.

Karelia-ammattikorkeakoulu on kiinteä osa Ilosaarirockia muun muassa Ilosaari Loungen, videotuotantojen, screen-kuvauksen sekä useiden harjoittelijoiden ja opinnäytetöiden kautta. Karelia kannattaa!

Itä-Suomen yliopisto tuo Ilosaarirockiin mainion tapahtuma-areenan Ilosaari Loungen. Suomen parhaimpiin kuuluva yliopisto on loistava opinahjo, jossa osa Ilosaarirockin ydinhahmoistakin on kouluttautunut.

Joensuu best! Kehitämme yhdessä kotikaupunkimme kanssa paikkakunnan tapahtumainfraa, populaarikulttuurin mahdollisuuksia sekä mielikuvaa Joensuusta mainiona opiskelu-, työ-, matkailu- ja kotikaupunkina.

Radio Mafian ajoista YleX:ään saakka – Ilosaarirockin ja Suomen parhaan radiokanavan yhteinen taipale on pitkä! Yhteistyömme näkyy myös Ilosaarirockin lavoilla, joita juontavat YleX:n parhaat juontajat.

Suomen suurin musalehti Soundi on ollut Ilosaarirockin matkassa jo vuosia. Parhaat jutut ja tietysti Ilosaarirockin paras Soundi-lava ovat aarteita kaikille musiikin syvän päädyn sukeltajille!

Kotimainen lippufirma Tiketti on festareiden ja festariasiakkaiden paras kaveri! Tiketistä löydät Ilosaarirockin lisäksi klubien ja muiden tapahtumien pääsyliput.

Lipputoimisto Lippu.fi myy Ilosaarirockin liput rautaisella ammattitaidolla. Palvelusta löydät pääsyliput urheilusta viihteeseen.

Puolivaltakunnallinen, mutta täysillä rakastettu Radio Helsinki tulee taas! Tykeimmät toimitukselliset sisällöt ja pieteetillä kuratoitu musa – mitä muuta voisit radiokanavaltasi toivoa?

Kesän paras viikonloppu on hyvissä käsissä, kun Bolt.Works auttaa tuomaan yhteen kesän kirkkaimmat tähdet – Ilosaarirockin festivaalityöntekijät.

Bränditoimisto Vaganza on vastannut jo vuosia Ilosaarirockin graafisesta ilmeestä. Upean työnjäljen voittaa vain loistavien vaganzalaisten persoonat. Näiden kanssa työskentely on lottovoitto!

Kiinnostaako yhteistyökumppanuus Ilosaarirockin kanssa?

Ota meihin yhteyttä:

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Lauri Ruotsalainen
lauri.ruotsalainen@ilosaarirock.fi
puh. 050 337 5345