Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

2000 euroa hyväntekeväisyyteen

Ilosaarirockin järjestäjätaho Joensuun Popmuusikot ry sekä Ravintola Kerubin toimintaa pyörittävä Joensuun Töminä Oy ovat lahjoittaneet yhteensä 2000 euroa hyväntekeväisyyteen.

Joensuun Popmuusikoiden 1000 euron lahjoitus on kohdistettu Pohjois-Karjalan kriisikeskukselle taloudellisesti tai sosiaalisesti vaikeassa asemassa olevien nuorten ja opiskelijoiden tukemiseen. Lahjoitussumma tullaan käyttämään vuonna 2024 pohjoiskarjalaisiin nuoriin ja nuoriin aikuisiin suuntautuvaan mielenterveystiedotukseen, jonka tavoitteena on edistää nuorten mielenterveyttä ja arjessa jaksamista sekä madaltaa avunhakemisen kynnystä.

Joensuun Töminän 1000 euron lahjoitus on puolestaan kohdistettu Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Joensuun paikallistoimintaan. Ravintola Kerubi ja Töminä haluavat osaltaan tukea vähävaraisia perheitä ja lapsia, ja olla mukana mahdollistamassa tasavertaisempaa arkea ihan kaikille.

Lisätietoa lahjoituskohteista löytyy Pohjois-Karjalan kriisikeskuksen verkkosivuilta sekä Hope ry:n Joensuun paikallistoimiston verkkosivuilta.