Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Näyttävän paluun keikkalavoille tekevä PMMP Ilosaarirockiin

PMMP

Vuosituhannen suurimpiin ja rakastetuimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee odotetun ja näyttävän paluun keikkalavoille kahden loppuunmyydyn Olympiastadionin konsertin lisäksi myös Ilosaarirockissa!

Vuonna 2003 perustetusta PMMP:stä ehti kymmenvuotisen uransa aikana muodostua paitsi poikkeuksellisen menestynyt yhtye myös todellinen sukupolvikokemus. Peräti yhdeksällä Emma-pystillä palkittu ja yhteensä seitsemän albumia julkaissut yhtye vakuutti suomalaisyleisön vuodesta toiseen niin kolossaalisilla hiteillään (Rusketusraidat, Lautturi, Kesäkaverit, Matkalaulu ja Joutsenet nyt ihan vaan muutaman mainitaksemme) kuin anteeksipyytelemättömän vauhdikkailla ja räävittömillä keikoillaan.

PMMP:n ja Ilosaarirockin yhteinen historia on autuaan pitkä. Bändi on villinnyt itäsuomalaista festariyleisöä Laulurinteellä lukuisat kerrat jo vuodesta 2005 alkaen, ja kenties tunteikkain show koettiin kesällä 2013, kun PMMP veti viimeisen festarikeikkansa Ilosaarirockissa. On suuri kunnia saada yhtye jälleen Laulurinteelle. Vielä kerran, PMMP!

Ohjelmajulkaisun myötä Ilosaarirockin talvihintaiset kolmen päivän liput (alk. 189 €) ja kolmen päivän VIP-liput (alk. 299 €) ovat saatavilla täällä. Lippujen hintoihin lisätään mahdolliset lippukauppojen tilaus- ja toimituskulut.

Lisää ohjelmajulkaisuja on luvassa syksyn mittaan, pysy kuulolla!