Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Mitä tehtäs, mitä syötäs?

Pöytä on katettu – Ilosaarirockin kutkuttava alueohjelma sekä herkullisen monipuolinen ruokatarjonta on nyt julki!

Kesän paras viikonloppu on niin paljon muutakin kuin vain hyvää musiikkia. Festivaalin oheisohjelma tarjoaa tänäkin kesänä tehtävää ja nähtävää ihan joka lähtöön. Listalta löytyy niin tutut suosikit Juustodiscoista festarifrisbeen MM-mittelöihin ja Ilosaari Loungeihin kuin myös liuta uusia ohjelmanumeroita naurujoogasta twerk-työpajaan ja improesityksestä burleskiin!

Alueohjelman lisäksi tuikattiin ulos myös Ilosaarirockin vastustamaton ravintolalistaus. Laulurinteellä kohtaavat maailman maut Aasiasta Pohjois-Karjalaan ja Välimeren kautta Keski-Eurooppaan. On bao bunia, muikkuja, burgeria, hatsapuria ja pizzaa – herkkuja, kuten jäätelöä, karjalanpiirakoita ja kahvia unohtamatta!

Joko iski (festarin)nälkä? Meillä kans! Koko alueohjelman löydät aikataulujen alta ja ravintolat puolestaan ruoka-sivulta. Hauskaa tutkailua!

P.S. Tämäkin uutinen kerrottiin hiukan etupeltoon Ilosaarirockin mobiilisovelluksen käyttäjille. Haluatko liittyä heidän joukkoonsa? Lataa äppi App Storesta tai Google Playsta, ja kuulet kaikki tuoreet uutiset ennen muita festariviikolle saakka.