Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

iben keikka Ilosaarirockissa peruuntui, tilalle Isac Elliot

Mediatiedote 20.5.2024.

Rap-artisti iben kesän kiertue on peruuntunut, mukaan lukien keikka Joensuun Ilosaarirockissa. iben oli määrä esiintyä Laulurinteellä sunnuntaina 14. heinäkuuta. Tilalle saapuu viime vuosien kiinnostavimpiin ja menestyneimpiin kotimaisiin pop-tähtiin kuuluva Isac Elliot.

Modernin popin, tanssittavan elektronisen musiikin ja rytmikkään räpin sävyillä maalaava Isac Elliot on todellinen supertähti ja ihan isolla S:llä. Nuoresta iästään huolimatta Isac on ehtinyt sementoimaan paikkansa yhtenä kotimaamme suosituimmista artisteista, ja hänen kappaleitaan on striimattu suoratoistopalveluissa ällistyttävät yli 350 miljoonaa kertaa. Viidettä studioalbumiaan valmisteleva Isac nähdään kesällä ensimmäisellä Ilosaarirockin keikallaan.

– Tätä esiintymistä on erityisesti meidän nuorempi yleisö kovasti toivonut, hienoa saada Isac Elliot ekalle varsinaiselle keikalleen Laulurinteelle! Kaverihan on nähty aiemminkin meidän lavalla Kuningassoundin Rentoshow’ssa vuonna 2012, kun Isacilla oli ikää kunnioitettavat 11 vuotta. Tyyppi veti yhden biisin, mutta jätti lähtemättömän vaikutuksen meihin jo silloin. Loistavaa saada täyteen artistin mittaansa kasvanut Isac osaksi tämän kesän parasta viikonloppua, riemuitsee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Isac Elliot esiintyy Ilosaarirockissa sunnuntaina 14. heinäkuuta 2024. Laulurinteen lavoilla nähdään myös muun muassa PMMP, Chase & Status Live (UK), Electric Callboy (DE), Tom Odell (UK), Heilung (DE/DK/NO), KUUMAA, Palaye Royale (US), Viagra Boys (SE), Cian Ducrot (IE), Don Huonot, Imminence (SE), Haloo Helsinki!, SANNI, Sexmane sekä kymmenet muut. Ilosaarirockin musiikkiohjelma on valmis, ja esiintymisaikataulut julkaistaan tapahtuman kanavissa tällä viikolla.

– Tietää, että kesä on tullut, kun festarikansa janoaa lisää tietoa tarkemmista soittoaikatauluista lähes päivittäin! Ajateltiin tuikata minuutintarkat aikataulut pihalle tällä viikolla, ja ne tullaan julkaisemaan 24 tuntia aiemmin Ilosaarirockin mobiilisovelluksessa. Ei muuta kuin luuria käteen ja äppiä latailemaan, vinkkaa Ilosaarirockin markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Anni Vento.

Ilosaarirockin keväthintaiset liput ovat myynnissä 31.5. saakka täällä sekä Tiketin ja Lippu.fi:n myyntipisteissä. Kaikkien pääsylippujen hinnat nousevat 10 eurolla heti 1. kesäkuuta. Akkreditointi Ilosaarirockiin 2024 on käynnissä festivaalin verkkosivuilla ilosaarirock.fi/media heinäkuun alkuun saakka.

Suomen suurimpiin ja Euroopan vanhimpiin musiikkifestivaaleihin kuuluvaa Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja riippumaton elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.

Lisätiedot ja haastattelut:
Promoottori Panu Hattunen, 050 506 7405