Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Hengästyttävä lista esiintyjiä julki

Kun kerran julkaistaan, niin julkaistaan sitten kunnolla – Ilosaarirockin ohjelma täydentyy lähes 30 nimellä!

Laulurinteellä nähdään ensi kesänä muun muassa kutkuttavaa teknoa ja metalcorea musiikissaan yhdistelevä Electric Callboy (DE), arvoituksellisen kokeellista kansanmusiikkia soittava Heilung (DE/DK/NO), viime vuosien menestyneimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutuva KUUMAA, hurjaan nousukiitoon yltänyt yhdysvaltalainen rock-tulokas Palaye Royale (US), räävittömästä post-punkistaan tunnettu Viagra Boys (SE), kotimainen ikisuosikki Haloo Helsinki!, viidettä pitkäsoittoaan valmisteleva SANNI sekä Suomen suurimman sexshow’n Ilosaarirockiin tuova Sexmane.

Festivaalin kansainvälisiin kiinnityksiin kuuluvat myös tulikuuma brittiläinen tuottajakaksikko Dumb Buoys Fishing Club (UK) sekä niin ikään Iso-Britanniasta ponnistava, kaoottisen energinen bilepunkbändi IDestroy (UK).

Muita Ilosaarirockiin kiinnitettyjä artisteja ovat ensi kertaa Laulurinteen festariyleisön eteen tepastelevat Bee, Lyyti, emma & matilda, TUULI, Benjamin, Hugo, Business City sekä Kaija Koo. Lavoilla nähdään myös BEHM, Blind Channel, costee, Ege Zulu & Orchestre, Evelina, Lauri Haav, Lauri Tähkä, Mokoma, Saimaa ja VIIVI.

Ilosaarirockissa esiintyy myös aiemmin julkaistu, ensi kesänä paluun keikkalavoille tekevä PMMP. Kaikkiaan festivaalilla nähdään yli 60 artistia ja bändiä. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa ihan kotvasen kuluttua.

Ilosaarirockin kolmen päivän liput ja kolmen päivän VIP-liput ovat parhaillaan myynnissä täällä. Lippuja voi ostaa myös suoraan Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupoista tai toimipisteiltä. Muut lipputyypit, kuten kahden ja yhden päivän liput, ovat tulossa myyntiin myöhemmin.