Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Myyntipaikat

Haku Ilosaarirockin myyntipaikoille aukeaa alkuvuoden 2024 aikana. Hakulomake tulee näkyviin tälle sivulle. Alustavat yhteydenotot ja tiedustelut voi lähettää osoitteeseen sales@ilosaarirock.fi, jonka kautta otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuneisiin yrityksiin heti myyntipaikkahaun auettua.

Lyhyesti Ilosaarirockista

Vuonna 1971 perustettu Ilosaarirock järjestetään 12.–14. heinäkuuta 2024 Laulurinteen puistoalueella Joensuussa. Kolmipäiväisen festivaalin kokonaiskapasiteetti on 72 000 ihmistä. Festivaalilla on hyvin vakiintunut kävijäkunta.

Ilosaarirockin ydinarvoja ovat musiikin ja kulttuurin tukeminen, luonnonsuojelu sekä oman kotiseudun kehittäminen viihtyisämmäksi elinpaikaksi. Haluamme ohjata myös myyjiämme eettiseen ja ekologiseen ajatteluun tarjoamalla edullisemman hinnan ruokamyyjille, joilla on 100 % kasvis- tai vegaanimenu.

Panostamme myyntipaikkojen suhteen laatuun, emme määrään. Ilosaarirockissa on kesällä 2024 rajoitettu määrä myyntipaikkoja tarkkaan valituille myyjille.

Myyntipaikat

Haemme Ilosaarirockiin ruokamyyjiä, jotka tarjoavat asiakkaillemme korkealuokkaista ja tasalaatuista ruokaa sekä ymmärtävät, kuinka suurtapahtumissa toimitaan. Pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ruokatarjontaan. Siksi on tärkeää, että esittelet tuotevalikoimasi mahdollisimman tarkasti hakemuksessa. Valitsemme toimijat hakemusten perusteella.

Tarjoamme edullisemman hinnan ruokamyyjille, joilla on 100 % kasvis- tai vegaanimenu. Jokaisella Ilosaarirockiin saapuvalla ruokatoimijalla on oltava vähintään yksi monipuolinen ja laadukas kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioiminen vaikuttaa valintaan.

Ruokamyyntipaikat vuonna 2023 sisälsivät:

 • Valmiiksi koottu 5x5m Athena-teltta valmiiksi asennetulla kumimattolattialla
 • 3×25A sähkö
 • Somistevalot
 • Ravintolan nimikyltti teltan yläreunaan
 • Viisi kappaletta työntekijärannekkeita
 • Jaettu kylmäsäilytystila
 • Vesipiste, jätehuolto, kierrätys ja sosiaalitilat yhteisellä huoltoalueella
 • Kaksi valmiiksi ohjelmoitua kassa- ja maksupäätettä, verkkoyhteydet sekä maksuliikenteen tukipalvelut. Myyjä sitoutuu käyttämään ainoastaan Ilosaarirockin kassoja.
 • Näkyvyys Ilosaarirockin verkkosivuilla, mobiilikäsiohjelmassa ja sosiaalisen median kanavissa.
 • Mahdollisuus tilata erilaisia lisäpalveluita lisämaksusta.
 • Food truck -paikkoihin kuuluvat samat palvelut rakenteita lukuun ottamatta. Food truck -paikkojen hinnoitteluun vaikuttaa vaunun koko.

Ilosaarirockissa on helppoa ja turvallista toimia. Ruokamyyntipisteen perushintaan kuuluvat turvallisesti pystytetyt teltat, sähköt ja valaistus. Kaikille myyjille on myyntialueittain tehty yhteiset huoltoalueet. Alueilla on yövartiointi. Hinta sisältää myös myyjän etukäteen toimittamilla tiedoilla päivitetyt maksupäätteet, joita myyjät sitoutuvat käyttämään ainoana maksuvälineenä.

llosaarirockin panimokumppani on Hartwall. Myynnissä saa olla vain Ilosaarirockin kautta tilattavia Hartwallin tuotteita. Toimitamme juomatuotteet suoraan alueelle.

Ilosaarirock auttaa markkinoimaan kaikkien myyntipaikkojen tuotteita ja palveluita festivaalin kanavissa. Jokaisesta myyjästä julkaistaan oma esittely Ilosaarirockin verkkosivuilla (3,2 miljoonaa verkkosivujen katselua vuonna 2023) sekä mobiilisovelluksessa (noin 10 000 aktiivista käyttäjää). Myyntipaikkojen esittelykooste jaetaan lisäksi Ilosaarirockin sosiaalisen median kanavissa (yhteensä yli 78 000 seuraajaa), uutiskirjeessä (yli 8 000 tilaajaa) sekä käsiohjelmassa (painomäärä 10 000 kpl). Festivaalille valituilta myyjiltä pyydetään valokuva ja esittelyteksti lähempänä tapahtumaa.

Festivaalin aukioloajat vuonna 2023 olivat pe klo 14–02, la 12–02 ja su klo 13–00.30. Aukioloajat tarkentuvat vielä vuodelle 2024, ja ne voivat myös vaihdella alueesta riippuen. Ruuanvalmistus loppuu puoli tuntia ennen alueen sulkemista. Ilosaarirockin festivaalialue on ikärajaton. Oikeudet aikataulumuutoksiin pidetään.

Kahvila-, herkku-, elämys- ja tuotemyyntipaikkojen sisällöstä ja sijoitteluista sovitaan tapauskohtaisesti.