Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Ilosaarirockin Sika säkissä -liput nyt myynnissä

Mediatiedote 18.9.2023.

Joensuun Ilosaarirockin kolmen päivän lippujen sekä kolmen päivän VIP-lippujen myynti ensi kesän festivaalille on alkanut. Suositut Sika säkissä -liput ovat myynnissä Tiketin ja Lippu.fi:n myyntikanavissa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ilosaarirock 2024 järjestetään 12.–14. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä.

Ilosaarirockin kolmen päivän Sika säkissä -lipun hinta on 169 euroa ja VIP-lipun hinta 279 euroa. Festivaalin muut lipputyypit, kuten kahden ja yhden päivän liput ovat tulossa myyntiin myöhemmin.

– Mitä olisi Ilosaarirockin syksy ilman Sikaa säkissä? Rokkikansa on huhuillut ensi kesän lippujen perään nyt jo tovin, kun ihan ekat Early Bird -liputkin ehdittiin myymään heinäkuussa loppuun. Mahtavaa päästä laittamaan pöhinää tähänkin festaritötteröön nyt lipunmyynnin osalta, hehkuttaa Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla www.ilosaarirock.fi sekä Tiketin ja Lippu.fi:n verkkokaupoissa ja toimipisteillä. Ensimmäisiä ohjelmauutisia Ilosaarirockin suunnalta kuullaan alkusyksyn aikana.

Ilosaarirockia on järjestänyt vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja riippumaton elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan muun muassa Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.

 

Lisätiedot ja haastattelut:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen, 050 337 5345