Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

Rannekkeenvaihto on alkanut

Kohtapa sitä mennään jo – Ilosaarirockin rannekkeenvaihto on avautunut!

Kaikki Ilosaarirockin festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä. Rannekkeita vaihdetaan festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteellä Louhelan kentällä festivaaliviikon keskiviikosta sunnuntaihin. Lisäksi Joensuun keskustassa palvelee Rokkikontin rannekkeenvaihtopiste, joka on avoinna keskiviikosta perjantaihin 10.–12.7. Rokkikontin löydät Joensuun taidemuseo Onnin pihalta.

Rannekkeen siru toimii kulkutunnisteena festivaalialueelle, ja sillä voi liikkua sisään ja ulos alueelta festivaalin aikana. Ranneke on henkilökohtainen ja se kiinnitetään vaihtohetkellä ranteeseen eli ranneketta ei voi hakea kaverin puolesta.

VIP-asiakkaat voivat vaihtaa rannekkeensa normaalien rannekkeenvaihtopisteiden lisäksi myös omalla VIP-rannekkeenvaihtopisteellä Louhelan kentällä.

Rannekkeenvaihdon aukioloajat

Festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteet ja VIP-rannekkeenvaihto:
ke klo 12–19
to klo 10–20
pe klo 12–23
la klo 11–20
su klo 12–17

Keskustan rannekkeenvaihtopiste taidemuseo Onnin pihassa:
ke klo 10–19
to klo 10–20
pe klo 10–18

Rannekkeita voi vaihtaa festivaalin aukioloaikoina pääportin infopisteellä silloin, kun rannekkeenvaihtopisteet ovat kiinni.

Rokkikontin avauduttua myös Ilosaarirockin lasten liput on tulleet myyntiin. Lasten lippuja myydään Rokkikontilla keskiviikosta perjantaihin ja Ilosaarirockin tapahtumaviikonlopun aikana myös festivaalin pääportin infopisteellä.

Huoltajan kanssa festivaalille saapuvien 8–12-vuotiaiden lasten lipun hinta on 59 euroa. Lasten lippuja on varattu myyntiin, vaikka festivaali olisi loppuunmyyty. Lasten liput voi vaihtaa rannekkeeseen ostohetkellä Rokkikontilla sekä festivaalin pääportilla.