Siirry sisältöön
Ilosaarirock 12.–14.7.2024 • JOENSUU

iben keikka peruuntui, tilalle Isac Elliot

Rap-artisti iben kesän kiertue on peruuntunut, mukaan lukien keikka Joensuun Ilosaarirockissa. iben oli määrä esiintyä Laulurinteellä sunnuntaina 14. heinäkuuta. Tilalle saapuu viime vuosien kiinnostavimpiin ja menestyneimpiin kotimaisiin pop-tähtiin kuuluva Isac Elliot.

Modernin popin, tanssittavan elektronisen musiikin ja rytmikkään räpin sävyillä maalaava Isac Elliot on todellinen supertähti ja ihan isolla S:llä. Nuoresta iästään huolimatta Isac on ehtinyt sementoimaan paikkansa yhtenä kotimaamme suosituimmista artisteista, ja hänen kappaleitaan on striimattu suoratoistopalveluissa ällistyttävät yli 350 miljoonaa kertaa. Viidettä studioalbumiaan valmisteleva Isac nähdään kesällä ensimmäisellä Ilosaarirockin keikallaan.

– Tätä esiintymistä on erityisesti meidän nuorempi yleisö kovasti toivonut, hienoa saada Isac Elliot ekalle varsinaiselle keikalleen Laulurinteelle! Kaverihan on nähty aiemminkin meidän lavalla Kuningassoundin Rentoshow’ssa vuonna 2012, kun Isacilla oli ikää kunnioitettavat 11 vuotta. Tyyppi veti yhden biisin, mutta jätti lähtemättömän vaikutuksen meihin jo silloin. Loistavaa saada täyteen artistin mittaansa kasvanut Isac osaksi tämän kesän parasta viikonloppua, valottaa meidän promoottori Panu.

Isac Elliot esiintyy Ilosaarirockissa sunnuntaina 14.7. Minuutintarkan esiintymisaikataulunkin tiedätte ihan kohta eli siis tällä viikolla – niin Isacin kuin muidenkin Ilosaarirockin esiintyjien osalta. Soittoaikataulut tullaan julkaisemaan 24 tuntia varsinaista h-hetkeä aiemmin meidän mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata suoraan puhelimesi sovelluskaupasta eli App Storesta tai Google Play Storesta.

Ja hei! Ilosaarirockin edullisemmat kevätliput on saatavilla enää ihan pikkuhetken ajan eli 31.5. saakka. Kaikkien lipputyyppien hinnat tulevat nousemaan 10 eurolla heti vuorokauden ja kuukauden vaihtuessa eli 1.6. klo 00:00. Huokeammille lippukaupoille suuntaat suoraan tämän linkin kautta.